Lajme

Mjekja Shqiptare: “Mbani maskat, është e vetmja ármë që keni”

Shefja e spitalit ínfektiv Najada Çomo përmes një videomesazhi të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë, iu bën thirrje të gjitha shqiptarëve që të tregohen të kujdesshëm, pasi numri i personave të shtruar në spital është duke u rrítur.
Çomo këshillon qytetarët që të tregohen të kujdesshëm dhe të mbajnë maska, pasi është e vetmja mundësi që ata kanë për të ruajtur të tjerët dhe veten në mjediset publike ja edhe videoja e saj.

Source link

Back to top button