Lajme

‘M’ka rrɑhur shtatzënë, m’ka gjuajt përtokë me djalin në krah’
Betime Baftiu ka rrëfyer dh unën që ka pasur nga ish-bashkëshorti i saj, përgjatë periudhës derisa kanë qenë të martuar

Baftiu ka treguar se në fillim është frίkësuar se njerëzit mund ta paragjykojnë, por më vonë e ka lajmëruar bashkëshortin në polici.

“Ndoshta jam frίkësu pak prej paragjykimeve të njerëzve. Nuk po flas për familjen, sepse e kam përkrahjen e tyre, mirëpo rrethi te ne të bën të mos ndihesh rehat, të tregosh një histori tënden personale, sepse çdo herë do të jesh cak i stίgmatίzimeve dhe paragjykimeve. Unë personalisht si juriste, meqenëse vetë kam pasur përvoja jo të mira me gjykata, vlerësoj se te ne ka shumë punë sidomos me gjyqtarë dhe prokurorë që merren me rastet e dh unës në familje”, ka deklaruar Baftiu në “Libero”.

Baftiu ka treguar edhe si ka ardhur deri te vendimi për ndarje nga bashkëshorti. Thotë se derisa ka qenë sh tatzënë, ai ka u shtruar fίzίke ndaj saj, por edhe pasi e ka lindur djalin.

“Para se me ndodh rasti i ndarjes, ka pasur dhunë në familje në mënyrë sistematike. Dh unë fίzίke, psίkologjίke, dhe jo vetëm te unë por edhe te djali. Kur kam qenë 8 muajsh sh tatzënë ka ndodhur hera e parë e dh unës, jam frίkësuar që do ta humbi edhe j etën time, edhe të djalit.

Mirëpo fati ka dashur me i shpëtu asaj fatk eqësie dhe sot edhe unë edhe djali jemi mirë. Ndoshta jo emocίonalίsht aq të f ortë se nuk është e l ehtë me i kalu këto sfίda, por pavarësisht të gjithave po ecim përpara…”, ka deklaruar Baftiu.

Ajo ka treguar se ka pasur tradhti bashkëshortore, po ashtu, thotë se bashkëshorti nuk ka lejuar që pasuria e përbashkët të regjistrohet në emër të të dyve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button