Sport

Momenti dramatik kur stuhia ‘Ciara’ shkul nga vendi hotelin në Britani


Për Latifin, lufta e tij e parë në peshën e rëndë ishte e pasuksesshme.

Periudha e peshave të rënda hapi, UFC 247 në Toyota Center.

Lewis mposhti debutuesin shqiptar me vendim të një zëshëm me rezultat 29-28 nga gjyqtarët, shkruan Periskopi.

Sidoqoftë luftëtari shqiptar e hodhi Lewis në disa raste ne tokë. Latifi në masë të madhe kontrollonte luftën në tokë nuk ishte në gjendje të grumbulloi dëm të konsiderueshëm dhe gjyqtarët vendosën në favor të Derrik Lewis.

Në raundin e tretë, Latifi hodhi poshtë Lewis-in. Përfundimisht Lewis u kthye në këmbë duke e sulmuar kështu Latifin dhe duke ia ‘vjedhur’ atij raundin dhe luftën.


Back to top button