Lajme

Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua humbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot…!

Të hum basësh të dashurit e tu është një dhimb je aq e madhe sa nuk ka fjalë për ta përshkruar. Por atë që e ka kaluar një nënë mos e kaloftë njeri.

Ajo humbi burrin e saj dhe tre fëmijët në të njëjtën ditë. Ajo i dha lamtumirën e fundit burrit të saj dhe tre fëmijëve në të njëjtën ditë.

E shkatërr uar nga pikëllimi dhe me lotët që nuk pushonin ajo i përcolli ata për në banesën e fundit. Burrin e Lorettës dhe tre fëmijët e saj i vra në, kurse ajo mbeti e pla gosur.

Loretta Traynor do donte që edhe ajo ta kishte humbur jetën aq e madhe është dhimbja e saj. I vetmi që mbijetoi është djali i saj Sam.

Gruaja mes atij pikëllimi të madh tha vetëm:

Kjo që mv ndodhi mua mos i ndodh askujt. Zoti le të t’i dën ojë ata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button