Lajme

Mos u nisni për Gjakovë, në një pjesë është shembur toka

Është shembur një pjesë e rrugës magjistrale Klinë-Gjakovë pas shiut që ra mbrëmë.

Në këtë aks rrugorë veçse kanë qenë duke u bërë punimet dhe ka qenë e paraparë që të gërryhet asfalti.

Aktualisht në këtë rrugë është duke u punuar për ndërtimin e katër korsive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button