Lajme

“Mrekullia e Zotit”, pas 21 vite i largohet nga goja mbetja e granatës ish-ushtarit të UÇK-së

Edhe pas më shumë se 21 viteve të përfundimit të lu ftës te pacientët tanë të cilët kanë qenë pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po gjejmë pjese të mbetura në goje nga pl agët qe i kanë marre gjatë lu ftës.

Imami nga Mitrovica, Fatmir Latifi pas një intervenimi kirurgjik i është gjetur dhe larguar pjesë e mbetura të gra natës në gojë .Kështu ka bërë të ditur doktori i njohur, Driton Vehbi Haxhiu.

“Falënderimi i takon Allahut që me dinjitet i shërbeva Kauzës së UÇK-ës, vazhdojmë para…”, ka deklaruar imami Latifi. /Indeksonline/

Screenshot 20200530 154344 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154344 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154518 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154518 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154534 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154534 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154546 Samsung Internet
Screenshot 20200530 154546 Samsung Internet

Back to top button