Magazina

“Mu m’pëlqen qysh je, ke diçka të veçantë”, Graniti i shpreh Fifit se çka ndjen për të
Pas dënimit në dhomën e Big Brodher VIP”, pa u parë me tjerët konkurent të gjithë e shprehen mungesën për njëri tjetrin.

Dyshja që ra në syrin e kamerës më së shumti dhe që u vëzhguan më së shumti janë, Fifi dhe Granti, shkruan “Kosovarja”.

Pas natës që i bëri surprizën Grantiti ku i kishte rregulluar shtratin me qirinjë e trëndafile sot kanë realizuar një bised në lidhje si qëndrojnë tani pas gjykimeve për Granitin se po shtiret kinse e pëlqen Fifin vetëm sa për vëmendje.

Në një bised të realizuar në dhomën e gjumit, Graniti thotë: “Jo, unë s’kam hy në krahë të askujt këtu, e kam personalitetin tim”.

Derisa edhe Fifi e e shpreh se e mendon të njëjtën gjë por që i ka pasigurit e saj sepse nuk është një femër që mendon se Granitin e tërheqin.

Graniti bëri ‘deklaratën’ shumë të papritur duke i thënë se: “Mu më pëlqen si je kshtu ke diçka të veçantë që se kanë tjerat, s’është asgjë pamja kur je brenda bosh”.

Dhe ato momente përqafohen duke lënë shumë për të treguar me këto që kanë rrëfyer por mbetet për të parë se çfarë do të ndodh me dyshen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button