Lajme

Mulla Osmani thotë se Naim Frashëri ka shkruar përralla

Hoxha ka Drenica Osman Mosliu, fyen rilindasin Naim Frashërin, ai ka thënë se Naim Frashëri ka shkruar përralla.

Imami nga Drenasi njihet për filoturk të madh i cili shprehë haptazi simpatinë për Erdoganin dhe Turqinë.

Për me shumë shikone videon:

Source link

Back to top button