Magazina

Ndryshimi i pabesueshëm i Bora Zemanit me dhe pa grim
Bora Zemani kurrë nuk ka qenë më në qendër të vëmendjes sesa vitet e fundit, që kur ka nisur të prezantoj “Përputhen”.

Ky show televiziv i ka dhënë prezantueses shqiptare famën e dëshiruar.

Ajo, përpiqet shumë që të duket sa më bukur në çdo paraqitje, ani pse me raste edhe mund të mos ja qëlloj, shkruan “Kosovarja”.

Një është e qartë, që Bora me dhe pa grim kanë një dallim mjaftë të madh, i cili vërehet edhe në këto foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button