Magazina

Në këtë fotografi mbesa e Shyhretes identik si gjyshja
Shyhrejta Behluli, është njëra nga këngëtaret që për një kohë të gjatë ka qenë në skenë.

Ajo ka vite që i ka rezistuar kohës, por që gjithmonë ka arritur të mbetet besnike ndaj adhuruesve të saj të cilët nuk janë në numër të vogël.

Përveç angazhimit të saj në muzikë, ajo është një grua, nënë e gjyshe shumë e përkushtuar.

Së fundmi muaj më parë shtëpisë së tyre iu ka shtuar edhe një mbesë, vajza e Kushtrimit dhe Leartës.

E duket se për Shyhreten ajo është mbesa më e përkëdhelur momentalisht.

Shikoni se sa bukur duken të dyja së bashku. Një detaj që verehët është buzëqeshja e njëjtë me gjyshen e saj/ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button