Lajme

Në Mitrovicë të Veriut bllokohen rrugët, digjet një veturë
Mediat lokale serbe shkruajnë se në Mitrovicë të veriut kanë nisur të bllokohen rrugët pas aksionit të Policisë së Kosovës për konfiskim të mallrave të kontrabanduara.

Sipas RadioKontakt, një veturë është kallur në Mitrovicë të Veriut, ndërsa janë bllokuar edhe rrugët nga qytetarët serbë për të pamundësuar aksionin e Policisë.

merr vesh se aksioni ka të bëjë me punën bastoret që punojnë ilegalisht dhe barnatorët që mbajnë produkte të padoganuara.

(Foto: RadioKontaktPlus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button