Lajme

Në shesh po mbahen “prova për protesta”

Në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë janë duke u mbajtur, siç është thënë, prova për protesta.

Videot, që tregojnë qindra qytetarë duke mbajtur distancën e duke “protestuar”, janë publikuar në grupin “meKryeministrin” në Facebook.

Ky grup përkrah kryeministrin në detyrë, Albin Kurti dhe ka mbi 310 mijë përdorues.

KOHA ka provuar të marrë një përgjigje nga Lëvizja Vetëvendosje, lider i së cilës është Kurti, nëse organizimi është ide e saj, por ende s’ka marrë përgjigje.

Back to top button