Lajme

NËNA E VETMUAR I DHURON DJALIT DY OR/GANE PËR TË JE/TUAR (FOTO)

Iu tha se fëmija nuk do t’i shpë/tojë. Një nënë e devotshme ka rre/zikuar jetën e saj për t’u nënshtruar një dhu/rimi të dy organeve për djalin e saj katërvjeçar.

Sarah Lamont, nga Bellymena, Irlanda e Veriut, së fundmi dhu/roi një nga veshkat e saj për djalin e vogël dhe vetëm disa muaj më vonë kirurgët gjithashtu ho/qën një pjesë të mëlçisë së saj,transmeton Indeksonline. F0t0t më p0shtë!

Diagnoza me dy së/mundje agr/esive të organeve para ditëlindjes së tij të parë-ç/rregullim i veshkave dhe fibrozë kongjenitale hipatike, një formë e së/mundjes së mëlçisë-mjekët ishin të shqe/tësuar se Joe nuk mund të mbi jetojë pasi që veshkat e tij ishin aq të zgjeruara sa morën tërë barkun e tij dhe duke i gri/sur mushkëritë.

Kështu veshkat e djalit u larguan kur ai ishte vetëm disa ditë i lindur dhe ai ka mbetur në dia/lizë qysh atëherë.

Nëna e tij ka thënë se është shumë e kënaqur që mund ta ndihmojë djalin e saj me dhë/nien e organeve.

Disa muaj pas trans/plantim, Joe thuhet të jetë më i shëndetshëm se kurrë më parë, dhe se ka arritur të notojë për herë të parë.

Edhe pse ai do të vazhdojë të jetë me ila/qe, jeta e tij është përmirësuar 100%. F0t0t më p0shtë!

Sarah Lamont Joe Donate
Sarah Lamont Joe Donate
Joe Lamont Organ Donation
Joe Lamont Organ Donation
Joe Lamont Organ Donation Mother
Joe Lamont Organ Donation Mother

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button