Lajme

Nëna gjenë vdekjen në market, shitësja ja kapë fëmijen nga dora dhe ajo bie për tokë… VIDEO

Nëna gjenë vdekjen në market, shitësja ja kapë fëmijen nga dora dhe ajo bie për tokë… VIDEO
Mrekullia e zotit, ajo bie pa ndjenja ne market kur ishte duke blere gjera per shtepi.. Pamje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button