Lajme

Nëse Hoti nuk i ka votat e nevojshëm, ‘qaren’ duhet t’ia bëjë Hashimi

Nesër pritet të mbahet seanca e Kuvendit ku pritet të votohet Qeveria e re me kryeministër Avdullah Hotin. Po përmendet që kjo qeveri ende nuk i ka siguruar të gjithë numrat, derisa zyrtarë nga LDK-ja deklarohen se i kanë numrat e nevojshëm.
Por a ka afate ligjore deri në krijimin e qeverisë së re dhe ҫfarë nëse kjo qeveri nuk i siguron numrat? Njohësit e ҫështjeve juridike thonë se kjo mbetet në dorë të Presidentit.

Source link

Back to top button