Lajme

Ngjarja e rëndë në Gjermani, si u mbytën në rezervuar dy fëmijët shqiptarë

Ngjarja e rëndë në Gjermani, si u mb ytën në rezervuar dy fëmijët shqiptarë

Një tragjèdi është shënuar në një familje shqiptare që jeton në Greven të Gjermanisë. Dy prej trinjakëve, vetëm 2 vjeç janë mbytu r në një rezervuar me ujë, në të cilën fqinjët mbanin peshq dekorativë. Të vegjlit ishin kthyer nga kopshti dhe po luanin në shtëpi. E ema kishte disa ditë që kishte qenë e sëmurë.

Në një moment dy prej trinjakëve janë larguar nga oborri i banesës dhe pasi kanë kaluar rrugën e makinave janë drejtuar tek rezervuari i fqinjt, për të parë peshqit. Kur dy fëmijët janë larguar, binjakja e tretë ka nisur të qajë.

E motra e madhe ka shkuar për ta qetësuar dhe në momentin kur ka parë që nuk kanë qenë në shtëpi dy binjakët ka nisur t’i kërkojë. Ndërkohë fqinja, një grua e moshuar kur ka parë fëmijët brenda në rezervuar ka nisur të thërrasë ndihmë, ndihmë. Zërin e saj e ka dëgjuar vajza e familjes dhe ka vrapuar drejt rezervuarit.

Menjëherë i ka nxjerrë jashtë fëmijët të cilët janë dërguar me urgjencë me helikopter në spital. Por, pavarësisht të gjithë përpjekjeve të dy fëmijët nuk kanë mundur të mbijetojnë dhe zemra e tyre ndali të premten.

Ngjarja është vërtetë një aks ident tr agji k tha zëdhënësi i policisë, Andreas Bode pa dhënë detaje të mëtejshme.
Ora News mëson se tragje dia ka ndodhur në familjen e Almir Kryemadhit, me origjinë nga Skrapari por që kishte jetuar në Tiranë. Bashkëshortja e tij është nga Lushnja.

Ata kishin tre vite që jetonin dhe punonin në Gjermani. Një tragj edi e tillë u ra si gjeme familjes e cila vetëm pak ditë më parë kishte festuar 2 vjetorin e trenjakëve, pikërisht më 6 qershor. Ngjarja e rë ndë ka sho kuar të gjithë komunitetin dhe është përcjelle nga të gjitha mediat gjermane.

Source link

Back to top button