Lajme

Nisin protestat në Tiranë/ Me lot në sy dhe pankarta në duar: Ne jemi si ata, a po na dëgjoni??

Me pankarta në duar e lot në sy, dhjetëra qytetarë protestuan në sheshin “Skënderbej” ditën e sotme, në mbështetje të Palestinës, e cila prej një jave është përfshirë në një konf likt të përgj akshëm me Izraelin.

“Jam Palestina a po më dëgjoni?”, “Lironi Palestinën”, “Shqipëria qëndron pranë Palestinës”, lexohet në disa prej pankartave që mbajnë qytetarët në duar.

Siç mund të shihet edhe nga fotot e shkrepura nga “LSA”, në protestë kanë mbërritur edhe forcat e polic isë.

Luf ta mes Izraelit dhe Palestinës ka nisur që prej të hënës dhe deri më tani bilanci është 140 vik tima, mes tyre 40 fëmijë dhe 950 të pl ag osur. Deri më tani është shka tërruar me raketë godina e Al Jaseera dhe Assosiated Press në Gaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button