Lajme

Një pacient në gjendje kritike në QKUK

Në klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës( QKUK), sot janë të hospitalizuar gjithsej 58 raste, prej tyre të sëmurë me COVID-19, janë gjithsej 48 raste.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me COVID -19 është si vijon: 35 raste janë në gjendje stabile, 12 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në mjekimin intensiv ndodhet një pacient i cili është në gjendje kritike, në ventilim mekanik dhe përkujdesje intensive.

Sot, do të lirohen nga klinika 6 raste të shëruar nga infeksioni me COVID-19.

Sa i përket stafit të Klinikës Infektive, nuk ka raste të reja të infeksionit brenda-spitalor.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button