Lajme

Nuk do e besoni çfarë vendimi merr Qeveria Hoti për bizneset në Kosovë

Ditë të fundit pati shtim të numrit të të ínfektuarve me COVID-19 në gjithë Kosovën. Vetëm dje u konfirmuan 141 raste duke quar kështu numrin e të ínfektuarve në 1 mijë e 756.

Në mbledhjen e sotme të qeverisë, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka propozuar vendimin që të gjitha institucionet publike dhe private në Kosovë të obligohen për organizimin e punës me stafin ne distancë fízike, apo nga shtëpitë e tyre në mënyrë online në funksion të detyrave dhe përgjegjësive në kuadër të legjislacionit në fuqí.

Pas propozimit të Zemajt, është votuar pro në mënyrë që të shtohen masat për mbikëqyrjen e situatës pandemike me COVID-19.

Source link

Back to top button