Lajme

Nuk do e besoni se kush aderoi në Vetëvendosje

Levizja Vetevendosje qdo dite e me shume po rritet me shume aderime te qytetareve dhe Levizja po rritet.

Edhe me ane te peticionit per zgjedhje eshte nje fluks i madh i qytetareve qe po e nenshkruajne dhe jane per zgjedhje.

Sot u aderua edhe djali i gazetarit te njohur , ai sot u aderua ne Levizjen Vetevendosje/shikopamjet

Back to top button