Lajme

Nuk do ta besoni çfarë tha Presidentja e Kroacisë për Albinin

Presidentja e Kroacisë vjen edhe me një deklaratë për Albin Kurtin, Ai djalosh është një.

Ja çfarë e kësh illon Presidentja e Kroacise Kolinda Kitarovic ka thu rur lavde për kryeministrin e Kosovës Albin Kurtin, duke e mbësh tetur për të gjitha.

Duhen njerëz qe marrin vendime te vë shtira dhe te duhura, ky është momenti kur Kosova mund te bej kthesën historike ne krye me Albinin

Source link

Back to top button