Lajme

‘Nuk është i ri Kurti në politikë, na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet’, thotë Thaçi

Presidenti Hashim Thaçi sonte në Rubikon ka thënë se kryeministri në detyrë, Albin Kurti është i papjekur politikisht, duke e quajtur humbës të përhershëm.

Presidenti thotë se Kurti tash e 20 vite është përzier, por që cdoherë ka humbur zgjedhjet.

‘’ Na u ka përzi tash e 29 vite si humbës i zgjedhjeve. Nuk eshte i ri Kurti në politike, na u ka pshtjellë nëpër këmbë qe 20 vjet’’, ka thënë ai.
‘’Atij i mungon memoria insittucionale dhe i duhet pjekuri politike për të marrë përgjegjësi. Nuk mjafton vetëm fitorja’’.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button