Lajme

Nuk ka pare Serbia me i ble kullat e mia! Vëllau i dëshmorit refuzon një milion euro për t’i shitur shtëpitë në Mitrovicë!

Nuk ka pare Serbia me i ble kullat e mia! Vëllau i dëshmorit refuzon një milion euro për t’i shitur shtëpitë në Mitrovicë!

Nuk ka pare Serbia me i ble kullat e mia!

Ali Kadriu nga lagjia “Kroi i Vitakut” në Veri të Mitrovicës, është shqiptari i parë që rezistoi pengesave nga serbët për të ndërtuar shtëpinë në këtë lagje.

Ndërtimi dhe renovimi i shtëpive, pas lu ftës në veri është shumë i vështírë.

Mirëpo, Ali Kadriu me këmbën guljen e tij arriti ta ndërton shtëpinë me disa karakt eristika të veçanta.

Edhe pse qeveria serbe i ofroi shumë të mëdha të parave për të shitur tokën dhe shtëpinë, por Aliu nuk pranoi.

“Kam ardh i pari këtu me ndërtu dhe ka qenë shumë vështírë.

Këtu nuk kanë lënë serbët mirëpo këmbëngulja ime dhe arrita me ndërtu shtëpinë.

Ka qenë krejt e rrethuar me KFOR e UNMIK si visha me ndërtu me largojshin me kanë dërgu në bu rg”, tha ai.

Kullën që ndërtoi pas luf tës me idenë e vëllaut të tij që ra dësh morë, ka karakteristikat shumë të rralla dhe që lidhen me ngj arjet me vlerë për Kosovën.

Shiko Videon:

Myslimanja duke u lutur në rrugë – ja si reagojnë amerikanët

Me dhe Et janë të rinj amerikanë të njohur për eksperimentet e tyre sociale, e të cilat më pas i shpërndajnë në YouTube.

Në një kamerë të fshehur ata kanë dashur të tregojnë se si nj shoqëri multi kulturore e një qyteti amerikan i përgjigjet një situate kur një grua myslimane e veshur me hixhab lutet në vende publike.

Disa nga qytetarët janë ndalur kanë thënë fjalë të mira, disa kanë fotografuar, dikush i është bashkuar lutjes, por ka pasur edhe të atillë që janë tallur, por edhe që me dhunë kanë dashur ta largojnë nga rruga gruan që po lutej.

Videon e cila është publikuar në Youtube, mund ta ndiqni më poshtë:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/2492039607591031/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button