Lajme

“O djali jem, Iuftuam së bashku me këtë sëmυndje të mɑllkuar…”

Ka v dekur vogëlueshi Ali Kamberi, djali i Zejnullah Kamberit- Zekit,

Aliu v uante nga një s ëmundje e rëndë, ndërsa ishte dërguar për sh ërim në Turqi.

Vogëlushi shkoi për sh ërim në Turqi me ndihmën e shumë qytetarëve që mblodhën shumën e parave që i duheshin në të dyja o peracionet që i kishte në Tiranë dhe Turqi.

Lajmin për v dekjen e vogëlueshit e ka dhënë vetë prindi i tij, Zejnullah Kamberi- Zeki.

V arrimi i të n djerit bëhet nesër në Ferizaj, ndërsa nga xhamia e Haxhi Veselit nga ora 11:30 do të niset autobusi për qytetarët mitrovicas që dëshirojnë të marrin pjesë në v arrim.

Postimi i plotë nga Zeki:

Oo djali jem, babali jem Aliu jem…na le kur nuk e pritem..l uftuam së bashku mjaft me këtë s ëmundje të m allkuar…Allahu të dergoft në xhennet..e na pritsh aty për tu bashkuar e për tu kënaqur..K eq na le por kjo botë është e shkurtë..

o Albin, Nuk mundemi na për një dimën me e pastru boren që këta nuk e kanë pastru që 20 vjet.

Buzhala tallet me qeverinë Kurti: Nuk mundemi na për një dimën me e pastru boren që këta nuk e kanë pastru që 20 vjet.

Gazetari Berat Buzhala është tallur me Qeverinë Kurti pas reagimit jo efikas të Qeverisë Kurti për largimin e borës nga rrugët e Kosovës.

Ai ka shkruar se “Reagimi i qeverise per rruget e b llokume prej bores: – Nuk mundemi na per nje dimen me e pastru boren qe keta nuk e kane pastru qe 20 vjet“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button