Lajme

o Hashim ”Farmerkat çfarë çmimi kishin asokohe (në vitin ‘90) në Zvicër?”

Gazeta “Bota sot”, ka raportuar se për një takim të padëgjuar më parë për babain e Vjosa Osmanit, me komandantin Adem Jashari.

lidhur me këtë lajm të gazetës “Bota sot”, ka shkruar edhe burri i kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, Prindon Sadriu

përveç që ka shpërndarë një deklaratë të Sakip Vojvodës, i cili tha se babai i Vjosa Osmanit ka pasur një takim me familjen Jashari gjatë viteve të 90-ta, Sadriu ka bërë edhe një pyetje publiku për Hashim Thaçin

Po farmerkat, çfarë çmimi kishin asokohe (në vitin ‘90) në Zvicër?”, ka shkruar Prindon Sadriu në llogarinë e tij në Facebook.

Ja shkrimi i tij:

Sakip Vojvoda: “babai i Vjosa Osmanit, Raifi në vitin 1990 ka qëndruar në odën e Shaban Jasharit, ka qenë prezent Adem Jashari dhe nga këto aktivitete të asaj kohe Ademi dhe të tjerë kanë shkuar për ushtrime në Shqipëri”

Po farmerkat, çfarë çmimi kishin asokohe (në vitin ‘90) në Zvicër?

Back to top button