Lajme

O ju Shqipfolësa, qysh spo ju vjen marre me fol ju për Vjosën, ae dini se ajo…

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, përmes një postimi në Facebook, ka rea guar ndaj aku zave të disa individëve në adresë të familjes së kryeparlamentares, Vjosa Osmani.
Ai thotë se kur këtyre shqipfolëseve shpifës iu dalin rre nat , mash trimet, dhe iu zbulohen qëllimet e mbrapshta që pushtetin e kanë vetëm si trampolinë për pasurim personal e grupor atëherë duhet zbuluar ar miq të bazuar në shpifje ,shpesh edhe imagjinar
Ky është postimi i plotë i tij:

Back to top button