Lajme

o Popull, “COVID-19 NUK është rrenë! Mos ju besoni muhabeteve kafes!

Lul Raka, ka folur për rritjen e numrit me COVID-19, në Kosovë.Përmes një shkrimi në Facebook, ka thënë se virusi nuk është gënj eshtër dhe trendi i rritjes së numrit të ra steve në javën e fundit është shq etësues.
“COVID-19 NUK është rrenë! Mund të prek ty ose më të dashurit Tuaj! Trendi i rritjes së numrit të rasteve në javën e fundit është shq etësues. Shtylla kryesore e përgjigjes ndaj pandemisë është kapaciteti shëndetësor i Kosovës, i cili po ngarkohet dita ditës”, thotë Raka.

Source link

Back to top button