Lajme

o Populli Shqiptarë, Thaqi po përgatit një pazar të ndyrë në kurriz të Kosovës

Parlamenti gjerman ka vazhduar mandatin e tr upave gjermane të KFOR-it në Kosovë. Rreth 400 ushtarë gjermanë do të kujdesen edhe në të ardhmen për sigurínë e vendit.
Deputeti i partisë konservatore CDU, Peter Beyer, gjatë debatit parlamentar ka aku zuar rë ndë presidentin e Kosovës për përgatitjen e një pazari të ndyrë në kurriz të Kosovës dhe ka theksuar se pjesë e këtij pazari mund të jetë edhe shpërbërja e Gjykatës Speciale. Beyer kërkoi që më 27 qershor në Washington të ftohet edhe emisari i BE-së, Mirosllav Lajçak, ndërsa Richard Grenellin e atakoi për shkak të “lojërave jotransparente”.

Back to top button