Lajme

O Zot sa lumturi! Burri i verbër shikon për herë të parë gruan dhe vajzën pas 21 vitesh: Është mrekulli unë po u shoh, ejani…

Nuk ndodh çdo ditë që dikush të jetë dëshm itar i një momenti pre kës të tillë.

Danieli ishte i ve rb ër dhe nuk kishte parë fytyrën e gruas së tij për më shumë se 21 vjet. Ç’është më shumë tris h tue se është se atij i thanë se nuk do të kishte mundësinë të shikonte fytyrën e vajzës së tij.

Por falë mrekullive të përparimit mjekësor, Danieli bëri një tr ansp lant, i cili i dha mundësinë që ai të shihte përsëri për herë të parë pas 21 viteve.

Në videon e mëposhtme, teksa doktoresha heq fashot, shikohet momenti pr ekës kur Danieli për herë të parë sheh vajzën dhe gruan e tij.

“Ejani këtu që t’iu shoh nga afër” i thotë gruas dhe vajzës së tij. Pasi i shikoi për disa çaste pa folur, Danieli u thotë: “Ju jeni kaq të bukura, më të bukura se kurrë më parë’.

Back to top button