Lajme

Orari i ri i qarkullimit nga data 27-30 prill

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit të qytetarëve në Kosovë, në kohën me pandemi koronavirus.

Orari i ri do të jetë i vlefshëm nga data 27 prill deri më 30 prill, pasi ai do të pësojë ndryshime me rotacion.

Lëvizja e qytetarëve sipas masave të Ministrisë së Shëndetësisë kundër përhapjes së COVID-19, të datës 15 prill, do të bëhet vetëm një herë në ditë për 90 minuta dhe atë sipas shifrës së parafundit të numrit personal.

Këto masa do të jenë në fuqi të paktën deri më datën 4 maj. /Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button