Lajme

Pamje e jashtëzakonshme, Kosovës i shtohet një liqen në Kaçanik

Një liqe i është shtuar Republikës së Kosovës.

Bëhet fjalë për liqenin e Jezerit i cili gjendet në Kaçanik, konkretisht mes fshatit Strazhë dhe Ivajë.

Më poshtë, disa foto të reliazuara nga Visar Loku.

Pamje:

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button