Lajme

Pamje mahnitëse nga stërvitjet e FSK-së me Ushtrinë e Amerikane në luftën kundër koronavirusit

Ambasada e SHBA-së në Kosovë ka publikuar disa pamje të ushtrimeve kundër situatave me koronavirus nga Garda e Iowa-s dhe FSK-ja.

Këto pamje janë publikuar sot përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ku shihet puna e përbashkët e dy palëve.

Partneriteti midis SHBA-së dhe FSK-së vazhdon të rritet pasi anëtarët, të cilët përfunduan trajnimin në Mars dhe presin fluturime përsëri në Kosovë, vazhdojnë të punojnë në automjetet e Sh.B.A-së dhe mbështesin përpjekjet e Gardës Kombëtare të Iowa-s për të reaguar ndaj COVID-19.”, ka shkruar Ambasada përkrah videos.

Postimi i plotë i Ambasadës së SHBA-së:

Partneriteti midis SHBA-së dhe FSK-së vazhdon të rritet pasi anëtarët, të cilët përfunduan trajnimin në Mars dhe presin fluturime përsëri në Kosovë, vazhdojnë të punojnë në automjetet e SHBA’së së dhe mbështesin përpjekjet e Gardës Kombëtare të Ioëa-s për të reaguar ndaj COVID-19.

Ndërsa FSK vazhdon tranzicionin e tyre dhe zhvillon Gardën e tyre Kombëtare, mbështetja për autoritetet civile dhe operacionet e ndihmës humanitare do të jenë thelbësore. Shikojeni mekanikën nga Iowa dhe FSK-ja, pasi ato zhvillojnë praktika të qëndrueshme ndërvepruese, besim në aftësitë e njëri-tjetrit dhe një miqësi të gjatë gjatë kësaj kohe sfiduese. #TogetherWeCan mposhtim COVID-19.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button