Lajme

Pamje të turpshme, ja çka ndodh në një lokal shqiptarë

Pamje të turpshme, ja çka ndodh në një lokal shqiptarë

Pamje eksluzive:Çifti i të rinjve lën nam me skena në ambientet e një lokali shumë të njohur në Tiranë
Këto gjëra bëhen në in timitet. Por një çift të rinjsh nuk kanë vepruar kështu.
Ata kanë shkëmbyer puthje pasionate dhe madje vajza i ka hipur mbi prehër të dashurit të saj, në ambientet e një kafeje shumë të njohur në Tiranë pranë “Fakultetit të Histori Filologjisë”

Source link

Back to top button