Lajme

Pamjet e pabesueshme, çmenduritë që ndodhin në aeroporte

Në aeroporte ndodhin situata që janë përtej pritshmërive tona. Aeroporti është vendi ku ndodhin gjërat nga më të çuditshme.

Njerëzit janë të lodhur nga mbingarkesa e valixheve, udhëtimet e gjata dhe si rezultat kapja e fluturimit mund të jetë një nga momentet më të sikletshme.

Në këtë fotogaleri do të shihni disa nga skenat e çuditshme, që kanë ndodhur gjatë pritjes së fluturimeve me avion.

4d1e58ff 050b 48df 9270 Bde8f2abc8bf

5c645269 B263 467e A4db A7ca412dc571

6c6b7180 865e 4125 A67c A6972767c75d

9b5229f2 6b7a 4bb5 B817 5f6ab61fbddf

40a3e69b 1058 4054 B7e0 5b866a3541bb

85b66c04 588a 46f2 817e 8753b7f402fa

927b6243 80c5 476d 844a 7701d83497f5

2915048c E874 4b96 Bd53 52864619fb4a

6176904d C119 434a 82c9 812f19fa2f37

09794238 Ee93 42dd Ae6a D868aa56763b

38933586 Fdab 470b 8ac6 C3459101d4c2

A5ca22f2 A274 4aef B90f D4cc074ba1f9

A8753cc8 9ad0 47ef A161 Bf1119d15bae

C399c917 7850 425b 9c2e D6ea0aef1a6b

Back to top button