Lajme

Paralajmëron LVV: Nuk do të lejojmë kurr që të kalojnë kufijtë!

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës Arbërie Nagavci ka deklaruar se Qeveria Hoti nuk do të lejohet ‘të kapërcejë kufijtë’ në bisedimet me Serbinë.Në një postim në Facebook ajo ka shkruar se kryeministri Hoti nuk ka agjendë para vizitës në Uashington.“Ndonëse Hoti dhe Qeveria jo legjitime janë tashmë në rolin të cilin janë të detyruar të luajnë, duhet t’u bëhet e qartë e t’u ndihmohet të kuptojnë se ka një kufi që s’bën ta kapërcejnë, se ka një skenar që s’duhet ta realizojnë, se ka një pikë ku s’do t’i lejojmë.

Source link

Back to top button