Lajme

Pas heqjes së Reciprocitetit, zbulohet Marrveshja mes Kosovës e Serbisë, Krijohet VATIKANI ri në Kosovë

Gazetarja Jeta Xharra i ka dërguar disa pyetje presidentit Hashim Thaçi, përmes të cilave ajo e pyet për arritjen e një draft-marrëveshje mes Kosovës e Serbi, në të cilën është i përfshirë ai dhe ku parashihet që Leposaviqi t’i takoj Serbisë.

Ajo thotë se me draft-marrëveshje mes Kosovës e Serbinë ka informacione se Kisha Ortodokse Serbe me gjitha pronat e saj ne Kosovë të jetë entitet eksterritorial, transmeton Veriu.info.

Ja postimi i Jeta Xharrës:


Source link

Back to top button