Lajme

Pas votimit të Qeverisë Hoti, Mitrovica e Veriut e Podujeva shkojnë në zgjedhje

Në Podujeve, zgjedhjet u shtynë për shkak të pandemisë.

Nëse votohet Qeveria Hoti, bashkë me Podujevën do të shkojë në zgjedhje edhe Mitrovica e Veriut.

Kjo pasi kryetari i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, është propozuar për zv.kryeministër dhe ministër të Pushtetit Lokal.

Njësoj, edhe Podujeva ishte vendosur të shkonte në zgjedhje lokale, pasi Agim Veliu ishte emëruar ministër i Punëve të Brendshme.

Në Podujeve, zgjedhjet u shtynë për shkak të pandemisë.

Burimi

Back to top button