Lajme

PDK-ja tërheq projektligjet, përfundon seanca

Është ndërprerë seanca e jashtëzakoshme për shkak se PDK-ja është tërhequr në lidhje me propozimin e saj për pakon emergjente.

Shefi i GP të PDK-së, Bedri Hamza, tha se duke parë që nuk ka pajtueshmëri, PDK-ja e tërheq projektligjet.

Kryeparlamentarja, Vjosa Osmani sqaroi inicuesit se u tërheqën nga propozimi dhe se unë nuk mund të shkel rregulloren e Kushtetutën e vendit.

Ajo sqaroi për të disatën herë se në bazë të komentarit nuk mund të futen në votim propozimet e PDK-së.

Burimi

Back to top button