Lajme

Përhajr na koft! Kjo është data kur Mërgimtarët mund të vijnë në vendlindje

Diaspora kosovare e kishte të paqartë nëse mund të vinin në Kosovë pa ju dalë probl eme, pasi shumica nga ta kanë pasaporta kosovare, për të cilat nuk është e mundur akoma futja në vendet e BE-së….

Mirëpo, po raportohet se nga 1 korriku kjo pengesë do të hiqet, pasi vendet e BE-së pritet t’i hapin kuftijë me vendet e Ballkanit dhe do të krijohet mundësia e kthimit në vendet ku ata punojnë pa asnjë pengesë….

Source link

Back to top button