Lajme

Përhajr na koft! LDK e kthen Serbinë në qeverinë e Kosovës, për një zor të madh!

Statusi i plotë nga Kimete Berisha

Çfarë atmosfere e zymtë, dep resive.

Si në lu ftë, masat e dhunshme…pushtuesi.

Qeveri ilegale si pasojë e një vendimi (edit) të Gjykatës Kushtetuese, pa procesverbal, pa gjurmë të ‘kri mit’!

Si atëherë (para lu ftës) kur LDK mbante zgjedhjet parlamentare, derisa në Drenicë masakroheshin shqiptarët.

LDK e kthen Serbinë në qeverinë e Kosovës, për një zor të madh!

E neveritshme, dësh përuese dhe abso lutisht e papranueshme!

Source link

Back to top button