Lajme

Përlotet Elvis Naçi

Përlotet Elvis Naçi teksa tregon qëllimin e Ramazanit!

Elvis Naçi tregon qëllimin e Ramazanit, ai në një pjesë nga ligjerata e tij ka treguar qëllimin e këtij muaj të bekuar dhe pse duhet agjeruar.

Ndëgjoni videon emocionale në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button