Lajme

Peticion për shkarkimin e Isa Mustafes, E Duam Vjosen Kryetare!

Për arsyje te panjohura per ne, kryetari i LDK-se Isa Mustafa eshte duke punuar kunder interesave te votuesve, kunder interesave te popullit dhe pro interesave te presidentit Thaci.

Kjo eshte tradheti dhe e papranueshme nga ana e kryetarit tone dhe kerkojme shkarkimin e tij te menjehershem.

Gjithashtu kerkojme qe kryetare e LDK-se te propozohet Vjosa Osmani linku peticionit PETICION

Source link

Back to top button