Lajme

Prindërit e vërtet të Hamdisë janë më zotërinje se Xheku e Rabija

Dardan Gashi është aktor i afirmuar, që famën e madhe e fitoi përmes rolit të “Hamdisë” në “Çka ka shpija”.

Ky serial i dha mjaftë hapsirë rolit të Dardanit, i cili e luan mjeshtërisht karakterin e djaloshit naiv.

Dardani, në jetën e përditshme është ndryshe dhe siç dihet është besimatar i devotshëm i festë islame, shkruan “Kosovarja”.

Më parë ju kemi njohur me bashkëshorten e aktorit, ndërkaq tani ju njohim me prindërit e tij të vërtet, të jetës reale.

Burimi

Back to top button