Lajme

PSD-ja vendos stikersa në veturat zyrtare
Partia Socialdemokrate sot ka mbajtur aktivitet pranë Qeverisë së Kosovës për marrëveshjen për targat e automjeteve.

Aktivistët e PSD-së kanë vendosur stikersa(letër ngjitëse) në veturat zyrtare të Qeverisë.

Po ashtu, aktivistët kanë shkruar në veturat zyrtare “KM” që nënkupton ‘Kosovska Mitrovica’

Targat me mbishkrimin “KM” për të cilat është arritur pajtim që të futën në Kosovë me një ngjitës, njëjtë sikur targat e tjera të Serbisë. Këto targa prodhohen dhe lëshohen nga Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button