Lajme

Publikojnë fotografi të vjetra nga pushimet: Arrestohen nga policia

Garry dhe Jaz Mott, nga qyteti i Victorias në Australi janë arrestuar nga policia, pasi kanë publikuar fotografi të vjetra nga pushimet e tyre.

Autoritetet australiane menduan se çifti kanë shkaur tani në pushime dhe kanë shkelur rregullat e karantinës.

Vetëm pasi më vonë u vërtetua se fotot e postuara në mediat sociale ishin të vitit të kaluar, ata u liruan nga policia.

Garry dhe Jaz Mott, ndanë disa fotografi më 5 prill nga shtëpia, të një udhëtimi në vitin 2019, duke bërë që policët t’i vijnë tek dera katër ditë më vonë.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button