Lajme

Pushuesit nga Kosova nuk i ndal as KoronaVirusi, nisen për Shqipëri pas hapjes së kufirit

Sezoni turistik ka nisur në Shëngjin. Pushuesit nga Kosova dhe nga qytete të tjera të vendit janë vizitorët e parë që po respektojnë masat dhe distancimin social si një mënyrë për të vijuar normalisht pushimet.
“Tani është më mirë, pasi edhe kufiri është hapur. Kemi banesën këtu, kemi një javë që kemi ardhur”, shprehet një pushues. Një pushues nga Kosova thotë se kanë pak fr ikë nga covid, por për ti bërë qejfin fëmijëve u detyrua të qëndrojë një ditë me posht ja edhe vidjeo.

Source link

Back to top button