Lajme

QKUK jep alarmin: S’kemi vend më, rr ezikojmë të kolapsojmë

QKUK jep alarmin: S’kemi vend më, rre zikojmë të kolapsojmë

Në Klinikën In fektive janë duke u trajtuar 111 pacientë me COVID-19, ku 6 pacientë janë në përkujdesje intensive dhe në gjendje të rëndë, ndërsa 66 pacientë janë duke u trajtuar në reparte me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.
Përveç në Klinikën In fektive, pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar edhe në objektin e Mjekësisë Sportive, njësinë intensive, ku janë të shtrirë 5 pacientë, njëri nga ta i intubuar dhe 4 të tjerë më CPAP. Pacientë me COVID-19 ka edhe në klinikën e Pulmologjisë, ku janë të shtrirë 22 raste të cilët janë duke u trajtuar me oksigjenoterapi ja edhe postimi.

Source link

Back to top button