Lajme

Qysh spo ju vjen marre, Kosova ka marrë miliona euro donacion nga Serbia, u mbajt fshehur

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, tha se ka pranuar një letër nga stafi civil i Ministrisë së Shëndetësisë ku thuhet se nga viti 2016 ka pranuar donacione nga Serbia dhjetëra miliona euro.
“Pasi që u hap tema e testeve nga Serbia, ju informoj se si kryetare e Kuvendit kam marrë një letër që thuhet se Kosova ka pranuar që nga viti 2016 dhjetëra miliona euro nga shteti i Serbisë në formë të barnave dhe pajisjeve mjekësore dhe materialit medicional do të ishte mirë që si deputetë të pyesim pse janë mbajtur fshehur këto donacione”.
Ajo tha se është dashur që deputetët të kërkojnë përgjegjësi se pse janë mbajtur fshehur.

Source link

Back to top button