Fun

Rënie drastike në peshë, Eduart Ndocaj zbulon sekretin

Ish-deputeti shqiptar Eduart Ndocaj ka ndryshuar tërësisht pamjen e tij dhe duket si tjetër njeri. Ai ka humbur goxha peshë dhe së fundmi ka treguar dhe si ia arriti.

Ndocaj ka dhënë një intervistë për “Abc News” në Lezhë ku ka treguar se rënia në peshë ka qenë një sfidë e vërtetë. Ish-deputeti tha se ky ndryshim ka ardhur me nismën e bashkëshortes së tij.

“Bashkëshortja ka qenë nismëtarja që unë të bija në peshë. Unë që në muajin janar marr vetëm pjesë nëpër tavolina dhe nuk ha. Në fillim e vuaja por tani jo”, tha ai.

Back to top button