Magazina

Robert Berisha dalë ngadalë po e fshinë Noren
U aludua se Robert Berisha dhe këngëtarja Nora Istrefi janë bashkuar sërish, por mesa duket kjo nuk është e vërtet.

Se ata nuk janë bashkë, e pohoj ish bashkëshortja e Robertit, këngëtarja Nora Istrefi, e cila tha se thjeshtë kanë marrëdhënie korrekte.

Robert Berisha ka pasur në dorë të tatuazhuar emrin e Nora Istrefit, të cilin dalë ngadalë po e mbulon me tatuazhe të tjera, shkruan “Kosovarja”.

Ai, gjatë këtyre ditëve ka vizituar një tatu-artist, ku po bënë ndryshime në tatuazhet e tij egzistuese./Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button